Innhold:

Denne studioleiligheten med sovealkove er perfekt for deg som ønsker å bo enkelt, men samtidig nytt og flott. Kanskje er du student eller pendler? Eller du er glad i å reise og har ikke behov for en stor leilighet når du er hjemme?

I denne leiligheten har du alt du trenger på ca. 31 kvadratmeter - i tillegg til en romslig uteplass. Her kan du kjøre rett inn i carporten vegg-i-vegg, hvor du også har dør inn til din egen sportsbod.

Få skritt unna er inngangsdøra til leiligheten. Entreen har godt med oppbevaringsplass, og dør inn til badet. Den åpne kjøkken- og stueløsningen teller 16,2 kvadratmeter, og gir plass til både spisebord, sofa og tv. De store
vinduene i stua sørger for masse lys, og det smarte bodskapet i tilknytning til kjøkkenet gir godt med oppbevaringsplass også der. Sovealkoven teller 4,4 kvadratmeter og gir sengeplass til flere om den innredes smart.

Om sommeren kan du nyte dagene på din egne uteplass rett utenfor leiligheten - dette er utvilsomt et flott boalternativ for deg som ikke krever masse plass. Markterrassen skal innglasses og vil om sommeren kunne fungere som en forlengelse av stuen.

BRA 30,5 m2
P-ROM 28 m2
Sovealkove 1
Bad 1
Bod: 1
Carport: ja

Leilighet 1 (Studioleiligheten) inneholder: Stue/kjøkken, Sovealkove, bad og entré

Finansieringseksempel:

Har du et boliglån som er innenfor 60 % av verdien på din bolig, kan du gjøre lånet om til livløpslån. Dersom du har lånt mer enn 60 % kan du gjøre deler av lånet om til livløpslån. Med livsløpslån får du mer å rutte med i det daglige samtidig som du bor godt.

Eksempel 4:

Lånebeløp 500 000,-
2,3% rente og avdragsfrihet
Pr. mnd 958,-

I tillegg til nevnte vil det være skattefradrag for alle beløpene ovenfor slik at netto rentekostnad vil være lavere.

LES MER >>

 

kontakt oss


aeiendom

-

Stargate 59, 8200 fauske
Tlf 75601180


Firmapost@aeiendom.no


apningstider


Mondag - Fredag:08.00-16-00